El fred tardà ha posat les coses dificils als pèsols. Del Maresme encara no se'n troben, tot i així intentaré combinar els pèsols que vagin arribant amb les faves de les Cinc Sènies.
Les pastanagues estan en el millor moment.
Una recepta en record al pastisser Peitx de Puigcerdà i les mandarines són la novetat en els postres.
Si el voleu tastar, només cal que us poseu en contacte amb Maquis, us explicarà tot el que volgueu saber
Per els propers 17 i 18 de maig estic preparant sopars de menjar japonés. Delícies orientals per tots !! Per llepar-s'hi els "palillos"
Per tot el que volgueu saber, envieu un correu a maquisocult@gmail.com
Menú de primavera
aperitiu
daus de tonyina marinats amb oli d'oliva
llagostí amb pruna al conyac
crema de pastanaga, taronja i ceps
pèsols o favetes estofades
magret amb verduretes i sitake
crema de llimona
a triar entre
sopa de mandarina i bescuit (Peitx)
pagalé (tiramisú Isern)
mandarina kikos |
Una proposta ideal per passar una vetllada en un espai únic i tranquil.
ResponEliminaCuina d'alt nivell i tracte personalitzat. Molt recomanable. Espero poder repetir aviat.
M.Antònia Riera
Quan comença la carta d;estiu?
ResponEliminaPer Sant Joan.
Elimina