dimecres, 28 de març del 2012

L' hivern s'està acabant

La primavera està començant amb força, i el nostre menú de primavera està prenent cos.

Estem mantenint encara el menú d'hivern introduint-hi algunes suculentes variacions.



Menú d'hivern-primavera
(li queden quatre dies)

aperitiu
daus de tonyina marinats amb oli d'oliva
llagostí amb pruna al conyac
crema de carbassa amb oli de carreretes
pèsols o favetes estofades 
magret amb verduretes i sitake
crema de llimona
a triar entre
xarrup de mango
pagalé (tiramisú Isern)
per acompanyar cafès ....
                                                                                         
        Per setmana santa, el dijous i divendres, Maquis estarà amagat a la Cerdanya, si sou per allà....., contacteu amb Maquis
        Per els propers 19 i 20 d'abril estem preparant sopars de cuina japonesa. Us mantindrem al dia

    



   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada