Aquest 23 de març ha fet un any des que aquesta aventura culinaria i estètica va començar, no puc fer res més que estar content! He rebut una molt bona acollida per part vostra, i jo m'ho he passat molt bé amb vosaltres.
Cuinar no és dificil, però per a fer-ho - a l'igual que per fer qualsevol cosa- calen ganes i il·lusió.
I passar-s'ho bé, disfrutar. i pensar, pensar i pensar.
Bé, per aquesta primavera plena d'aigua i neu, tenim a punt el menú nou, com sempre en base a productes de qualitat, frescos i de proximitat.
Si us atrau i voleu tastar-lo ja ho sabeu, envieu un correu a Maquis o a maquisocult@gmail.com i feu-nos arribar els vostres dubtes.
Si ho voleu fer a casa, si teniu una celebració especial en un lloc que us fa il·lusió, o per qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb Maquis
I recordeu, si qualsevol dia us ve de gust menjar japonès, el nostre menú espera el vostre paladar
primavera 2013
caipirinha gelada
patates i pop
-----------------
pasta fresca amb llagostins i alfàbrega-shiso
test
sardines confitades amb parmentier de patates....
botifarra de faves i menta
mousaka d'ànec
------------------
tiramisú 2013
tatin de pera
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada